Βιογραφικό σημείωμα

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Αριστούχος Απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής

Προπτυχιακή Εκπαίδευση

Εισήχθη στην Ιατρικη Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με πανελλαδικές εξετάσεις από όπου και αποφοίτησε. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης της στην Ιατρική Αθηνών επισκέφθηκε και φοίτησε σε πανεπιστήμια της Αγγλίας (Guy’s, London κα). Ως φοιτήτρια ιατρικής είχε κερδίσει την υποτροφία του ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση

 • Αγροτική ιατρός στο νοσοκομείο της Σπάρτης και στο ΚΥ Αρεόπολης στη Μάνη.
 • Ειδικευόμενη χειρουργικής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στην Αθήνα.
 • Ειδικευόμενη Μαιευτικής – Γυναικολογίας στο Νοσοκομείο Έλενα Βενιζέλου στην Αθήνα.
 • Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Mαιευτικης- Γυναικολογίας το 2000.
 • Εκπαίδευση στο τμήμα εμβρυομητρικής ιατρικής του Winthrop University Hospital στη Νέα Υόρκη.
 • Εκπαίδευση στο τμήμα υστεροσκοπήσεων εξωτερικού ιατρείου στο Πανεπιστήμιο του Βari.
 • Εκπαίδευση στην ομοιοπαθητική ιατρική.
 • Εκπαίδευση στη Βirthlight yoga για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό.
 • Εκπαίδευση στο βιοϊατρικό βελονισμό στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού ΑcuScience

Επαγγελματικό Έργο

 • Βοηθός χειρουργείου στη μαιευτική και γυναικολογική κλινική Μητέρα.
 • Ιατρός μαιευτικών και γυναικολογικών υπερήχων στην κλινική Μητέρα και σε διαγνωστικά εργαστήρια.
 • Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας συνεργαζόμενη με τη μαιευτική και γυναικολογική κλινική Μητέρα.

Ερευνητικό Έργο

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος παιδικής και εφηβικής γυναικολογίας στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα στα πλαίσια της εκπόνησης της διδακτορικής της διατριβής με θέμα σχετικό με το Συνδρομο Πολυκυστικων Ωοθηκων. Ανακηρύσσεται Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με άριστα το 2003 και στη συνέχεια διατελεί επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα εμβρυομητρικής ιατρικής του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Εχει συμμετάσχει σε ελληνικα και διεθνή ερευνητικά προγραμμάτα όπως σε επιχορηγούμενο πρόγραμμα απο την ιατρικη σχολή Τufts, σχετικά με τον νεογνικό ίκτερο. Συμμετέχει σε πλήθος δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά. Έχει συμμετάσχει σε ιατρικα συνέδρια και μετεκπαιδευτικά μαθήματα ως ομιλητρια και ως πρόεδρος.

Κοινωνικό έργο

Εχει συμμετάσχει σε προγράμματα ενημέρωσης εφήβων μαθητών σχολείων. Έχει αρθρογραφήσει ενημερωτικά ιατρικά άρθρα σε περιοδικά ποικίλης ύλης, Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές ενημερωτικές εκπομπές για ιατρικά θεμάτα. Προσφέρει εθελοντικά ιατρικές υπηρεσίες στη Στέγη Νέων των παιδικών χωριών SOS.

Πιστοποιητικά

Κατέχει την άδεια εκτέλεσης υπερήχων και την άδεια εκτέλεσης διαγνωστικών κολποσκοπήσεων. Είναι κάτοχος του πιστοποιητικού "Οργάνωση και Προσωπική Συμβουλευτική", από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Προγράμματα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης - εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση. Κατέχει το πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίων από την Εθνική Εταιρεία Ομοιπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας και το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ομοιοπαθητικής. Κατέχει το δίπλωμα "Birthlight yoga for maternity health proffesionals". Δίπλωμα Βελονισμού του Διεθνούς Μετεκπαιδευτικού Κέντρου Βελονισμού ΑcuScience.

Μέλος εταιρειων

Είναι μέλος της Ελληνικης Μαιευτικης και Γυναικολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία, της Ελληνικής Εταιρειας Κολποσκόπησης και Παθολογίας τραχήλου, και της Ελληνικης Ενδοκρινολογικής Εταιρείας. Μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού.

Ξένες γλώσσες

Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

 

 

 

28-07-2017 Παρασκευή

Μάθε ποιες είναι οι γόνιμες μέρες σου

Μέτρα τον κύκλο σου!
Ενημερώσου έγκαιρα για τις κρίσιμες μέρες του μήνα.

Web Design & Development by Generation Y